Hormonale problementhee

Hormonale problemen thee:

Hormoon thee van Korrel&kruid is speciaal ontwikkeld om de hormoonbalans te herstellen in je lichaam en is ontstekingsremmend.

Een onstabiele balans in je lichaam veroorzaakt klachten zoals:

* PCOS

* Endometriose

* Verklevingen in en rondom je eierstok

* Onstabiel Baarmoedermilieu

* Vleesbomen en cystes

* Schildklierproblemen

* ter bevordering van innestelling de 1e 3 maanden

Deze thee drink je 2 keer per dag en heeft een aangename smaak. Gebruik je hem voor de innestelling dan halveer je de dosering naar 1x per dag

Inhoud :1 zakje is goed voor 1 maand

Bij start van de kuur adviseren we minimaal 2 pakketjes af te nemen zodat je de 60 dagen kan volmaken

Gebruiksaanwijzing:

Kook een theelepeltje kruidenmix voor 2 minuten in water en zeef het dan voordat je het in je kopje giet. Deze thee drink je twee keer op een dag. Voor het beste resultaat rond 12 uur s´middags en nog een keer om 20.00 uur s´avonds. De reden dat we deze tijden proberen aan te houden is omdat je dan piekt in je hormoonschommelingen en we daarop willen inspelen. Mocht je geen gelegenheid hebben om water te koken, mag je ook een thee ei gebruiken met 1tl kruiden en dan voor 5 minuten laten trekken in je kopje gekookt water.

Deze thee  heeft een aangename smaak.

Je hele cyclus door kan je deze thee blijven drinken, je kan er mee stoppen en beginnen wanneer het uitkomt. Het heeft geen effect op een eventuele zwangerschap.

Deze thee kan niet gedronken worden tijdens een gestimuleerd traject i.v.m. de hormonen die dan verstoord raken.

Disclaimer:

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gelijk welke schade die u uzelf zou aanrichten door beslissingen gebaseerd op informatie van deze site. Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen. Ook tijdens zwangerschap, zogen of bij kinderen onder de 2 jaar is het verstandig u eerst goed te laten informeren.

Prijs: € 23,50