Over mij

Assalam aleikoem wa rahmatoellahi wa barakatoeh,

Welkom,

Ik zal mezelf hier even voorstellen.

Mijn naam is Fatmah – Yvonne Bekhit.

Al jaren droomde ik van een eigen bedrijfje als hijama therapeute. Ik heb zelfs toen gedacht om naar Engeland te gaan om daar een cursus te volgen, omdat het toen nog niet zo bekend was in Nederland. Maar natuurlijk heb ik dat niet gedaan omdat mijn gezin toen en nog steeds op de eerste plaats staat en ik het heerlijk vind om moeder te zijn.

Maar die droom is natuurlijk altijd gebleven. Een aantal jaar geleden heb ik samen met een lieve zuster (Allah yirhamha) besloten om hier toch maar iets mee te gaan doen. Ik heb toen echt kennis gemaakt met hijama, eerste bij mezelf laten verrichten maar ook al zelf kunnen prikken. Alhamdoelillah. In die tijd hebben we het idee verder uit laten groeien.

Daarna ben ik actief geworden met de hijama in mn eigen zussen kring. Tussendoor ben ik me ook gaan verdiepen in ruqya en gezondheid.

Nu is mijn droom uitgekomen, Alhamdoelillah, door een cursus af te ronden voor hijama therapeute. Deze heb ik afgerond bij een gekwalificeerd en een erkend instituut. Ik zal natuurlijk wel mijn kennis blijven vermeerderen en blijven verdiepen in deze therapie. Want geen enkele therapie blijft stilstaan, er is altijd wel wat bij te leren. Hiernaast ben ik ook nog bezig met de opleiding voor natuurvoedingsadviseur.

Sinds 1 november 2016 heb ik een eigen bedrijfje:

Hijama Cupping Therapie Noord.

Ik verricht hijama cupping bij vrouwen en kinderen. Eventuele ruqya (advies) en voedingsadvies.

Voor meer informatie stuur ik jullie graag door naar de andere pagina’s van deze website.