Royal jelly

Royal jelly / Koninginnegelei wordt aangemaakt in de kaakklieren van jonge werkbijen en is een mengsel van pollen honing met de afscheiding van de kaakklier. De koninginnegelei is een geelwit geleiachtig mengsel met een wat prikkelende zurige smaak ook wel het witte goud genaamd. Een voedingssupplement met enorme eigenschappen wat hoogwaardige bouwstoffen bevat.

De koningin (MOER) van het bijenvolk krijgt dit haar hele leven te eten en wordt gevoerd door jonge werkbijen. Tevens krijgen de jonge larven gedurende 3 dagen koninginnegelei toegediend, en wordt de koninginnedop er mee voorzien. Door permanent gevoerd te worden met de gelei heeft de koningin van de bij een enorme weerstand tegen ziekten. Maar het meest opzienbarende is de vruchtbaarheid en de energie om in de intense broedperiode per dag meer dan haar eigen lichaamsgewicht aan eitjes te leggen. Dit kan oplopen tot 1500 eitjes per dag. De gelei is dus van levensbelang in de bijenwereld en een bevat een overvloed aan hoogwaardige bouwstoffen.

Vanwege de opbouwende, stimulerende en vitaliserende eigenschappen is pure koninginnegelei een UNIEK, KRACHTIG en WAARDEVOL natuurproduct.

Ook geschikt voor menselijke consumptie door de vitaliserende eigenschappen in de koninginnegelei.